Myths about dried fruits

Myths about dried fruits:

1) Mistaken those, believe, that fruits contain less sugar and less calories. The truth is that, that when drying the fruit removes water, that is, it loses in mass and properties (breakdown of some unstable vitamins, eg, vitamin C.), but sugar and calories from it do not evaporate. So, if the apricot weighs 45 gram (about 12 кілокалорій), то після йогоперетворенняв курагу вагою в 10 gram, енергетичної цінності в ньому вже тягне на 15 кілокалорій.

2) Якщо ви вважаєте, що свіжі фрукти більш корисні, ніж сушені або замороженіви помиляєтеся. З усіх трьох вище перерахованих найбільш цінними є фрукти, які піддали шокового заморожування. Ну, звичайно, за винятком тих, що вам привезлабабуся з села”.
Задайте собі питання: “Скільки пройшло часу з того моменту, як умовно свіжий фрукт був зірваний з гілочки і потрапив до вас в руки?”. А ось заморожені або сушені фрукти, піддаються термічній обробці буквально через кілька годин після збору. Так що, можна посперечатися про користьумовно свіжихі термооброблених фруктів.
Perhaps, на цьомуз дьогтемможна закінчити. Тепер про користь сухофруктів.