Vorteile getrocknet: wie es manifestiert?

Das Wissen um die Vorteile von getrockneten, für eine lange Zeit, getrocknet Menschen Früchte und Beeren, um sie in der kalten Jahreszeit zu füttern. Übrigens, за цей час було придумано велика кількість способів виготовлення сухофруктів. Тепер фрукти можна не тільки сушити, але і зневоднювати, випарювати, маринувати в цукрі. Все це сприяє збереженню корисних властивостей сухофруктів і надає їм навіть відтінки іншого смаку. Так в чому ж їх користь?

Всім відомо, що всі фрукти корисні і повні вітамінів і мікроелементів, так от сухі фрукти їх не тільки зберігають, але і примножують. Кальцій в сухофруктах зміцнює кістки, робить волосся і нігті здоровими, verbessert die Haut. Калій сприяє нормальній роботі серця і зміцнює нервову систему. Натрій і залізо підтримують баланс гемоглобіну в крові. Магній нормалізує кров’яний тиск. Клітковина змушує правильно працювати кишково-пішеварітельний тракт. А вітаміни групи В і А, що вже говорити, безперечно роблять користь сухофруктів незаперечною.

А тепер поговоримо про види сухофруктів, які знайомі вам не з чуток:

  • getrockneten Aprikosen, ті ж абрикоси, містить натрій, Kalium, Magnesium, Eisen, Phosphor, Pektin, вітаміни А і В, різні кислоти;
  • Rosinen, той же виноград, багатий калієм, марганцем, залізом, магнієм, вітамінами групи В і є дуже калорійним продуктом;
  • Termine – до їх складу входять кальцій, Magnesium, Kalium, Phosphor, Natrium, вітаміни В і Е;
  • Backpflaumen, той самий зливу, сповнений всіма перерахованими речовинами плюс мідь, Zink, йод, хром, кобальт і безліч антиоксидантів;
  • яблуко містить вітаміни А, B, Mit, клітковину, фруктозу і інші мікроелементи;
  • також сухофруктами можуть бути банани, Feige, груша, диня, вишня, журавлина і багато інших фруктів;